Ereksiyon Kremleri

Afrodizyak Hap Çeşitleri

 Cinsel yaşam herkes için oldukça önemli ve yaşamın deve-amı için de gerekli bir olgudur. Ancak pek çok kişi ve özellikle de erkekler çeşitli nedenlerle cinsel sorunlar yaşıyorlar ve bu sorunların en başında da ereksiyon kayıpları geliyor. Erkek cinsel organının çeşitli nedenlere bağlı olarak yeterince sertleşmemesi cinsel ilişkinin gerçekleşmemesine neden oluyor ve bu durumun mutlaka tedavi edilmesi gerekiyor. Afrodizyak hap çeşitleri cinsel istek ve güç artırıcı kadınların ve erkeklerin kullanımı için geliştirilen ürünlerdir. Bayan azdırıcı hap olarak bilinen afrodizyak haplar ve erkekler için olanları ayrı formlarda ürünlerdir.

Afrodizyak Hapları Nedir?

 Günümüz anlamıyla afrodizyak içerikli ereksiyon ilaçları, erkek cinsel organının yapısında bulunan kan damarlarının daha aktif çalışarak sertleşmemesine yardımcı olmaktadır. Söz konusu sertleşme sorunu olan ereksiyon kaybı hem fiziksel nedenlere hem de psikolojik nedenlere bağlı olarak ortaya çıkmaktadır. Fiziksel nedenlere bağlı olarak yaşanan cinsel sorunlara karşı etkili olduğu bilinen ve çok sayıda kişi tarafından kullanılan afrodizyak içeren haplar, büyük oranda etkili olmaktadır. Ereksiyon hapları aynı zaman da afrodizyak ilaçlar olarak ta bilinirler.

Kimler Afrodizyak Hapları Kullanabilir?

 Söz konusu afrodizyak hapları, erektil disfonksiyon için birinci basamak tedavi olarak kabul edilir. Ancak genel sağlık durumu ile ilgili olarak bu hapların kullanılması doktor tavsiyesi ile olmalıdır.

 Cinsel sertleşme ve etkili bir cinsel hayat için faydaları bulunan afrodizyak haplarını kullanmasında sakınca olmayan kişiler şunlardır;

 Herhangi bir nitrat içeriği bulunan hapları kullanmayanlar

 Ciddi sayılacak kalp sorunu bulunmayanlar

 Şiddetli karaciğer ve böbrek yetmezliği olmayanlar

 Ciddi anlamda tansiyon rahatsızlığı olmayanlar

 Söz konusu rahatsızlığı olmayanlar afrodizyak haplarını kullanabilirler ancak bazı viral hastalıkların tedavisinde kullanılan ilaçlarla birlikte alırken dikkatli olunmalı ve doktora başvurulmalıdır.

Afrodizyak Nedir?

 Cinsellik hakkında yaşanan sorunların çözümünde ve cinsel gücün yerine getirilmesinde etkili olduğu bilinen afrodizyak, cinsel içerikli maddelerin genel adı olarak kullanılır. Eski tarihlerde cinsel gücün kazanımı için karıştırılan bitkililerden elde edilen ilaçlar kullanılırdı. Bugün bazı bitkilerde de olduğu kanıtlanan afrodizyak etkisi, alanında geliştirilen haplarla çok daha verimli hale getirildi.

 Afrodizyak ilaçlar, pek çok kişi tarafından yaşanan cinsel isteksizlik durumlarının tedavisinde oldukça etkili olarak kullanılmaktadır. Söz konusu olan afrodizyak erkek ve kadınlarda cinsel arzunun artmasını sağlayarak yaşanan olumsuzlukları ortadan kaldırmada etkilidir. Afrodizyak içeren ve doğal olarak üretilen çeşitli bitkilerin kullanılmasıyla üretilen afrodizyak ilaçlar, cinsel istek artırmada son derece etkilidir ancak zaman zaman baş ağrısına neden olabilir.

Afrodizyak Hap İşe Yarar mı?

 Afrodizyak, tüm cinsel uyarıcıları içeren ve cinsel gücün artırılmasında kullanılan genel bir terimdir. Afrodizyakların cinsel uyarılmayı, gücü, arzuyu ve hazzı arttırdığı bilinir ve uzun yıllardır bu amaçlarla kullanılır. Afrodizyak etkisi olan bitki ve diğer gıdaların özleri kullanılarak üretilen afrodizyak haplarının, fiziksel nedenlerle cinsel güç kaybı yaşayanlarda etkili olduğu bilinmektedir. Vega 100 mg 30 lu tablet gibi ürünler bilinen en etkili afrodizyak içerikli tabletlerdir.

Söz konusu haplar, erkeklerin cinsel organlarının yapısında bulunan yumuşak dokunun ve kan damarlarının genleşerek içine daha fazla kan akışı sağlaması açısından önemlidir. Bu kan akışı ise cinsel uyarı anında sertleşmeye neden olmaktadır. Afrodizyaklar cinsel istek uyandırabilir, sertleşmeyi sağlar ve daha fazla güç verir.

Afrodizyak Hap Ne İşe Yarar?

 Cinsel arzu eksikliği, sertleşmeyi engelleyen enzimler, ya da bir başka nedenle sorun haline gelen cinsel hayat herkesi mutsuz ve huzursuz eder. Bunun için de etkili olarak sıklıkla kullanılan afrodizyak hapların birçok faydası vardır.

 Cinsel hayatın etkinliği için kullanılan afrodizyak hapların faydaları şunlardır;

 Eşlerde cinsel dürtüyü uyandırır

 Cinsel ilişki için daha fazla istek sağlar

 Cinsel ilişkinin kalitesini artırarak memnuniyet sağlar

 Erkek ve kadınlarda cinsel ilişkide daha iyi performans için kullanılır.

 Vücudun testosteron üretimini artırır

 Afrodizyak haplar, cinsel sorunlar karşısında genellikle doktor tavsiyesi ile kullanılmalıdır çünkü yaşanan sorunun gerçekten bir cinsel sorun olup olmadığı teşhis edilmelidir.

Afrodizyak Hapların Yan Etkileri Var mı?

 Yukarıda bahsedilen risk faktörü olan kişiler dışında afrodizyak hap kullanımının bir yan etkisi bulunmaz. Bununla birlikte, bazı kullanımlarda yan etkilerinin görülmesi mümkündür ancak herkeste aynı yan etkisi göstermez.

 Afrodizyak hapların ihtimal olan yan etkileri şunlardır;

 Herkeste olmasa da hararet basması

 Çarpıntı ve kalp ritminin fazlalaşması

 Zaman zaman baş ağrıları

 Aşırı terleme etkisi

 Sırt ve bacak kaslarında ve eklemlerde ağrı

 Bu yan etkiler herkeste aynı derece olmayabilir ya da herkeste görülmeyebilir. Hapları kullanan kişinin genel sağlık durumuna göre farklılık gösterir. Ancak afrodizyak ilaçların kullanılmasında en çok dikkat edilmesi gereken konu ilaçların alkol ile birlikte alınmamasıdır.

Admin

Yayınlayan
Admin
Etiketler: Afrodizyak haplar

Recent Posts

En Sık Görülen Cinsel Sorunlar ve Çözümleri

Cinsel sorunlar, erkekler ve kadınlar için yaygın bir problemdir. Bu sorunlar, cinsel ilişkiyi olumsuz etkileyebilir…

1 yıl önce

Cialis 5 Mg Yorum

Cialis 5 mg yorum çeşitlerine daima onu kullanmaya başlamadan önce bakmak gerekir. Çünkü bu şeklide…

2 yıl önce

Lifta Yan Etkileri

Birbirinden farklı faydası ile ön plana çıkan Lifta yan etkileri de merak edilen konular arasında…

2 yıl önce

Lifta Ne İşe Yarar?

Cinsel sağlık sorunları hem kadın hem de erkeklerde çok sık görülen ve normal kabul edilen…

2 yıl önce

Geçici İktidarsızlık Nedir?

Cinsel sorunların olumsuz etkileri bir sağlık sorunu olup bu sorunun tedavisi için profesyonel destek almak…

2 yıl önce

Cinsel İktidarsızlık İlaçları

Erkeklerde meydana gelen iktidarsızlık yani sertleşme bozukluğu tedavisinde kullanılan ilaçlar benzer özellikler taşır. Cinsel uyarılma…

2 yıl önce