Ereksiyon Kremleri

Cinsel Ereksiyon

Cinsel sağlık sorunları hem erkeklerde hem de kadınlarda görülebiliyor. Her on erkekten birisinde yaygın görülen sorunlardan birisi cinsel ereksiyon yani sertleşme sorunudur. Cinsellik, insanların yaşam kalitesini etkileyen ve biyolojik olarak üremesini sağlayan önemli unsurlardan birisidir. Cinsel ereksiyon hakkında bilgi için devamını oku. Cinsel konular da merak ettiğiniz her şey sitemizde hemen incele bilgi sahibi ol. Kamagra jel kullanımı ile ereksiyon sorununa çözüm bulmak için sitemizi detaylı incele.

Günlük hayatta karşılaşılan sorunlar, yaşanan hastalıklar ve çeşitli nedenler cinsel ereksiyona engel olabiliyor. Erkeklerde sertleşme sorununun teşhis ve tedavileri için çeşitli yöntemler kullanılıyor. Doktor muayenesi sonrası, ilaç tedavisi uygulanarak cinsel ereksiyon sorunları ortadan kaldırılabiliyor.

Cinsel Ereksiyon Sorunu Nedir?

Cinsel sertleşme ereksiyon sorunu, erkeklerin cinsel temaslarda yeterli seviyede sertlik düzeyine ulaşamamalarıdır. Sertlik oluşmadığı için cinsel birleşme gerçekleşmiyor ya da yeterli süre devam ettirilemiyor.

Bu hem erkek hem de kadın için istenmeyen durumdur. Cinsel sertleşme sorununun kısırlık ya da erken boşalma sorunu ile aynı olmadığı bilinmelidir. Daha çok 40 yaş üstü erkeklerde beslenme bozukluğu, kötü alışkanlık ya da yaşanan sağlık sorunları neden olabiliyor. Cinsel ereksiyon sorunu görülen kişilerde cinsel istek düzeyinin normal olduğu görülebilir.

Cinsel Ereksiyon Sorunu Görülme Sıklığı

Cinsel ereksiyon diğer adıyla sertleşme sorunu erkeklerde çok sık görülen cinsel problemlerden birisidir. Erkekler bazen arada bir bu sorun ile karşılaşırken, bazılarında sertleşme fonksiyon özelliği uzun zaman gerçekleşmeyebiliyor.

Erkekler iş hayatında stres altında olduklarında ya da ciddi hastalık durumlarında bu sorun ile karşılaşabiliyor. Yapılan araştırmalara göre 40 – 70 yaş erkeklerin %30’una yakınında bu sorun olduğu tespit edilmiştir. Yaşın ilerlemesi ile birlikte cinsel ereksiyon sorunun görülme sıklığı da artacaktır.

Cinsel Sertleşme Ereksiyon Sorununu Nedenleri

Cinsel yumuşama soruna neden olan birçok etken vardır. Temel nedenler altında psikolojik ve fizyolojik nedenler yer alabiliyor. Sorunun nedeni doğru teşhis edildiğinde tedavi daha kolay uygulanabiliyor. Cinsel ereksiyon sorunun başlıca nedenleri şunlardır.

  • Psikolojik nedenler,
  • Fiziksel nedenler,
  • Psikolojik ve Fiziksel nedenlerin birlikte görülmesi,

Psikolojik nedenler, stres ile başlar ve gerekli önlemler alınmazsa giderek sorunun büyümesine neden olabilir. İş hayatında büyük stres altında kalan ve geleceği ile ilgili kaygı yaşamaya başlayan erkeklerde sertleşme sorunu görülme oranı daha fazladır.

Cinsel Sertleşme Ereksiyon Sorunu Tedavileri

Cinsel sorunların tümü için çeşitli tedavi yöntemleri kullanılır. Erkeklerde görülen bu sorunun tedavi edilmesi, hem erkeğin hem de partnerinin memnun kalacağı sonuçların elde edilmesini sağlar. Cinsel sertleşme sorunun çözümü için çeşitli tedavi yöntemleri vardır.

Öncelikle kişi sorunu olduğunu kabul etmeli ve tedavi yöntemlerini denemelidir. Uzman doktor tarafından konulacak olan teşhise göre tedavi yöntemleri belirlenir. Kişi, şeker hastalığı, nörolojik hastalıklar, yüksek tansiyon ve kalp hastalığı etkilerini taşıyorsa bu sorun ile karşılaşabilecektir. Tedavi yöntemleri ile sertleşme sorunu giderilebilecektir. Kamagra jel fiyat ve etkisiyle sorunun çözümü için eczane tavsiye ürünüdür.

Cinsel Ereksiyon İlaçlarını Kullanılması

Cinsel ereksiyonun gerçekleşmesine engel olan etkenler başında, cinsel organa kan akışını engelleyen enzimlerin aktif olmasıdır. Ereksiyon haplarının doğru yöntemlerle kullanılması, kan akışını engelleyen enzimleri bloke edecek ve sertleşmeyi gerçekleştirecek kan akışının artmasını sağlayacaktır.

Cinsel sertleşme hapları içeriklerinde, tadanafil, sildenafil gibi etken maddeler bulunduğu için kullanılırken yan etkilerinin olabileceği bilinmelidir. Ayrıca ilacın türüne göre doğru kullanma yöntemi öğrenilmeli ve yarı tok karına kullanılmalıdır.

Cinsel Sertleştirici Ereksiyon Sorunu Tedavileri

Kişiye uygulanacak olan tedaviler, sorunun teşhisine göre değişiklik gösterir. Psikolojik ya da fiziksel sorunlara göre konulan teşhislere göre doktor farklı tedavi yöntemleri önerebilecektir. Hastanın kan tahlilleri yapılarak genel durumu tespit edilir. Fiziki muayenede bir sorun yoksa neden psikolojiktir ve ona göre terapi yöntemleri kullanılır. Cinsel ereksiyon sorunu tedavilerinde şu 4 yöntem kullanılır.

  • Penis protezi,
  • Ağız yoluyla ilaç kullanma,
  • Vakum cihazı,
  • Penis içine enjeksiyon,

Bu tedavi yöntemleri, cinsel temas sırasında istenen sertleşme düzeyinin elde edilmesini sağlar.

Cinsel Sertleşme Ereksiyon Hapları Nasıl Kullanılır?

Birçok kişi ereksiyon sorunu yaşadığında ya da cinsel performansını artırmak için ereksiyon haplarını kullanmayı tercih ediyor. Orijinal ilaçları satın alanlar, doktor tavsiyesi ile kullanmaya başlayabilir. 18 – 65 yaş arası erkeklerin kullanabileceği belirtiliyor. 65 yaş üste erkekler mutlaka doktor kontrolü sonrası kullanmaya denemelidir.

Tüm cinsel ereksiyon haplarının yan etkileri ortaktır ve kullanmadan önce hangi yan etkilerin görülebileceği bilinmelidir. Alkol ile birlikte alınmamaya dikkat edilmelidir. Alkol ilacın etkisiz kalmasını ve yan etkilerinin daha şiddetli görülmesine neden olabilir.

Admin

Yayınlayan
Admin

Recent Posts

En Sık Görülen Cinsel Sorunlar ve Çözümleri

Cinsel sorunlar, erkekler ve kadınlar için yaygın bir problemdir. Bu sorunlar, cinsel ilişkiyi olumsuz etkileyebilir…

1 yıl önce

Cialis 5 Mg Yorum

Cialis 5 mg yorum çeşitlerine daima onu kullanmaya başlamadan önce bakmak gerekir. Çünkü bu şeklide…

1 yıl önce

Lifta Yan Etkileri

Birbirinden farklı faydası ile ön plana çıkan Lifta yan etkileri de merak edilen konular arasında…

1 yıl önce

Lifta Ne İşe Yarar?

Cinsel sağlık sorunları hem kadın hem de erkeklerde çok sık görülen ve normal kabul edilen…

2 yıl önce

Geçici İktidarsızlık Nedir?

Cinsel sorunların olumsuz etkileri bir sağlık sorunu olup bu sorunun tedavisi için profesyonel destek almak…

2 yıl önce

Cinsel İktidarsızlık İlaçları

Erkeklerde meydana gelen iktidarsızlık yani sertleşme bozukluğu tedavisinde kullanılan ilaçlar benzer özellikler taşır. Cinsel uyarılma…

2 yıl önce