Sertleştirici İlaçlar

Cinsel Performansımı Artırmak İstiyorum

Son zamanların moda akımlarından biri haline gelen cinsel performans yetersizlikleri birçok insanın canını sıkabilir. Cinsel performans yetersizlikleri kişilerin kendilerini üzebileceği gibi partnerlerini de üzerler. Cinsel performansımı artırmak istiyorum diyen herkes sitemiz oldukça yararlı bilgiler sunar. Detaylı bilgiler için sitemizi hemen incele uzman yazılarının devamını oku.

Bu sebepten dolayı arası açılan ve ilişkileri bitme noktasına gelen çiftler vardır. Cinsel performansın çok yüksek olmasa ile olması gerektiği kadar olması beklenir. Cinsel performansın yaşla birlikte azaldığı bilinen bir geçektir. Gençlerin ise daha istekli olması için biraz çaba sarf etmelerinde fayda vardır.

Cinsel İçerikli Yayınlar İzleyin

Cinsel performansını artırmak isteyenlerin yapması gerekenlerin başında cinsel içerikli yayınlar sıralanabilir. Bu işler bana göre değil izleyemem diye düşünmeyin. Cinsel içerikli yayınlarında seviyeleri mevcuttur. Hafif bir ön sevişme sahnesi yeterli olacaktır. Bu tip içerikler hem kadınlarda hem de erkeklerde cinsellik isteği uyandırır.

Cinsel performans artırıcı ürünler

Sağlıklı ve Dengeli Beslenin

Cinsel performansını yetersiz gören birisi öncelikle hayat şartlarını sorgulamalıdır. Hayat şartları kişilerin cinsel aktivitelerini etkileyen başlıca faktörlerden biridir. Az uyumak, yoğun çalışma temposu, yüksek düzey stres ve üzerine bir de dengesiz beslenmek eklendiğinde ortada cinsellik denilen bir şey kalmayabilir.

Sağlıklı insanların cinsel performansları her zaman daha iyidir. Uykuya biraz dikkat etmek, kaliteli ve düzenli beslenmek, hazır yemeklerden kaçınmak, su tüketimini artırmak, alkol ve kafeini azaltmak cinsel performansı artıracaktır. Gıda takviyesi olarak gibi de düşünebileceğiniz kamagra jel tarzı cinsel istek ve performans artırıcı ürünler her zaman için extra destek sağlar.

Spor yapmakta cinsel performansı artıran faktörlerin arasında yer almaktadır. Spor yapmaya vaktim yok diyenler bile hastada iki akşam işten gelince yürüyüş yapsa hem stresleri azalır hem de fiziksel olarak fayda sağlamış olurlar. Viagra fiyat ve etki olarak cinsel performansı artırmak için en olumlu sonuçları olan en sık tercih edilen ürünlerden birisidir.

Afrodizyak Gıdalar Tüketin

Afrodizyak gıdalar cinsel performansı artırıcı niteliktedir. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli konu neyin ne kadar tüketildiğidir. Gün boyu ne bulursam yerim akşama da afrodizyak gıdalar alırım diye düşünenler yanılmaktadır.

Gün içinde tüketilen o kadar yemeğin üzerine bir de afrodizyak gıdaların kalorisi alınırsa cinsel performans artacağı yerde azalır. Şeker yükselmesi birden olur ve kişiye uyku hali basar.

Dengeli beslenmekle birlikte alınan afrodizyak gıdalar işe yaracaktır. Muz, bal, bitter çikolata en bilinen afrodizyak gıdalardır. Ayrıca bazı bitkisel karışımlarda bu gruba girmektedir. Biline bir alerjisi olmayanlar bitkisel gıdaları tüketebilirler.

Şekerden Uzak Durun

Fazla şeker tüketimi her şeyin olduğu gibi cinselliğinde baş düşmanıdır. Şeker tüketimi fazla olan insanlar sürekli uyku halinde olurlar ve kısa sürede daha fazla açlık hissederler. Sonra tekrardan bir şeyler yemeye başlarlar.

Bu kısır döngü bu şekilde devam eder. Fazla yemeye sebep olması ve şekerin direk kendisi cinsel performansı düşürmektedir. Tatlı herkesin sevdiği bir şeydir ve kararında tabi ki de tüketilecektir. Ancak her gün baklava yiyen birinin de cinsel performansının yüksek olması beklenemez.

Partnerinizle Romantik Zaman Geçirin

Cinsel performansı artırmak tamamen kişinin kendi başına yapacağı bir iş değildir. Burada partnere de iş düşmektedir. Kişilerin birbirleri ile romantik zamanlar geçirmeleri önemlidir.

  • Bir akşam dizi ya da film izlemeyin, mumları yakın hafif bir müzik alın ve şarap içerek hoşça vakit geçirin.
  • Sevdiğinizin kulağına hoş sözler mırıldanabilirsiniz.
  • Böyle bir akşamın sonunda ister istemez cinsel performans artacaktır.

Her akşam dramatik Türk dizleri izlenirse veya aksiyon filmleri izlenirse cinsel performans artmaz aksine düşer. Bu tip televizyon yayınlarının da beyni yorduğu unutulmamalıdır.

Partnerinizin Kokusunu Algılayın

Koku aslında en büyük afrodizyaklardan bir tanesidir. Partnerlerin birbirlerine sarılması ve birbirlerinin kokularını hissetmeler onlara iyi gelir. Kişilerin birbirlerinin kokuların duyması ve yakın temas kurmaları cinsel performansı artırır.

Cinsel performans her zaman yatakta artmaz veya çiftlerin sadece yatakta birbirlerine yaklaşacakları kuralı yoktur. Çiftler her an her yerde birbirlerinin kokularını duyabilirler. Bu koku onların akşamı sabırsızlıkla beklemelerine sebep olacaktır. Özellikle de yeni evli çiftlerin birbirlerine çok sık temas etmesi ve yakın durması önemlidir.

Ön Sevişmeyi Uzun Tutun

Cinsel performansını artırmak ve uzun bir gece geçirmek isteyenlerin yapacağı işlerden bir tanesi de ön sevişmeyi uzun tutmalarıdır. Kısa bir ön sevişme gecenin hemen bitmesinden başka bir şey değildir. Biraz sabırlı olmak ve partnerinizle güzel zamanlar geçirmek size iyi gelecektir.

Cinsel performansını artırmak için ek gıdalar ve ilaçlar aramak yerine partnerinize zaman ayırın. Performansım nasıl artar diye düşünmek yerine partnerinizi sevin ve hoş sözler edin. Karşılığını en iyi şekilde alacaksınızdır. Ayrıca tüm bunlar uzun vadeli bir ilişki yaşamak isteyenlerinde işine yarayacaktır. Cinsel performansımı artırmak istiyorum diyorsanız aşağıdaki bağlantıya hemen tıkla!

Orijinal Cinsel Performans Ürünleri Tavsiye Eczane Satış Sitesi:

https://www.ekoleczaane.com/

Admin

Yayınlayan
Admin

Recent Posts

En Sık Görülen Cinsel Sorunlar ve Çözümleri

Cinsel sorunlar, erkekler ve kadınlar için yaygın bir problemdir. Bu sorunlar, cinsel ilişkiyi olumsuz etkileyebilir…

1 yıl önce

Cialis 5 Mg Yorum

Cialis 5 mg yorum çeşitlerine daima onu kullanmaya başlamadan önce bakmak gerekir. Çünkü bu şeklide…

1 yıl önce

Lifta Yan Etkileri

Birbirinden farklı faydası ile ön plana çıkan Lifta yan etkileri de merak edilen konular arasında…

1 yıl önce

Lifta Ne İşe Yarar?

Cinsel sağlık sorunları hem kadın hem de erkeklerde çok sık görülen ve normal kabul edilen…

2 yıl önce

Geçici İktidarsızlık Nedir?

Cinsel sorunların olumsuz etkileri bir sağlık sorunu olup bu sorunun tedavisi için profesyonel destek almak…

2 yıl önce

Cinsel İktidarsızlık İlaçları

Erkeklerde meydana gelen iktidarsızlık yani sertleşme bozukluğu tedavisinde kullanılan ilaçlar benzer özellikler taşır. Cinsel uyarılma…

2 yıl önce