Genel

Doğru Cinsel İlişki

Cinsel ilişkide doğru bilinen yanlışları unutun. Cinsel ilişkinin en doğru şekilde meydana gelmesi için cinsel isteğin her iki taraf için de yüksek olması gerekir. Cinsel istek eksik olduğu zaman doğru bir cinsel ilişki içerisinde olmak mümkün değildir. Aynı zamanda cinsel sağlık sorunlarının da çözülmüş olması, daha aktif bir cinsel hayat deneyimi sunar. Sertleşme ve erken boşalma sorunları cinsel ilişkinin aktifliğini düşürdüğü gibi isteksizlik durumunu da meydana getirir. Doğru cinsel ilişki de mekân durumunun önemi yoktur. Bu sebeple mekânları özelleştirmeye de gerek olmaz. Cinsel sağlık ile ilgili sorun yaşayan kişiler için pek çok ilaç seçeneği bulunur. Bu ilaçlar sayesinde son derece etkili bir tedavi gerçekleşir.

Kadınlar Cinsel İlişkiye Girmeden Önce Ne Yapmalı?

Cinsel ilişkiye girmeden önce hem kadın hem de erkeğin bu duruma hazır olması gerekir. Cinsel ilişki öncesinde yapılması gerekenler şu şekildedir;

  • İlk olarak kadının tansiyonunu yükseltmeniz gerekir. Aranızdaki tansiyonun yüksek olması daha iyi bir cinsel ilişki deneyimi sağlar.
  • Prezervatifi hazır bir şekilde yanınızda bulundurun.
  • Partnerinizi şaşırtacak şeyler yapın. Bu aranızdaki iletişimin daha heyecanlı bir hal almasını sağlar.
  • Ortamı ısıtmak çok daha doğru bir cinsel ilişki deneyimi sağlar.
  • Partnerinize masaj yapmayı deneyin.

Bu şekilde çok daha doğru bir cinsel ilişki deneyimi yaşamanız mümkün olur. Hem kadın hem de erkeğin tatmin duygusunun en üst seviyelere çıkarılması gerekir.

Erken Boşaldıktan Sonra Kaç Dakika Beklemeli?

Erken boşalma erkeklerin en çok sorun yaşadığı cinsel sağlık sorunlarından biridir. Erken boşlama durumundan sonra tekrar ereksiyon olabilmek için belirli bir süre beklemeniz ve istirahat etmeniz gerekir. Erken boşalma sonrasında 20 dakika ile 30 dakika arasında sırt üstü yatar pozisyonda beklemeniz sperm hücrelerinin rahim kanalına inmesi için yeterli bir süredir. Daha sonra yeniden erken boşalma durumu ile karşı karşıya kalırsanız bu süre biraz daha uzar ve ortalama 45 dakika sonra ereksiyon durumu gerçekleşir. Erken boşalma sorununu çözmek için hap ya da besin kullanımına yönelim gösterebilirsiniz. Besinler cinsel sağlığı doğrudan etkilediği için beslenmenize önem göstermeniz cinsel sağlık açısından çok önemlidir.

Normal Bir Cinsel İlişki Ne Kadar Sürer?

Cinsel ilişkinin normal bir şekilde ilerlemesi için boşalma süresinin de ortalama olması gerekir. Normal cinsel ilişkilerde yaklaşık 10 ila 15 dakika süre içerisinde boşalma durumu gerçekleşir. Bu süre çiftlere bağlı olarak uzayabilir. Fakat daha kısa sürede cinsel ilişkinin bitmesi erken boşalma gibi bir durumun meydana geldiğini gösterir. Psikoterapi ve çeşitli alıştırmalar ile birlikte bu süreyi daha normal bir şekle getirmeniz mümkün olur. Bu gibi durumlara rağmen erken boşlama sorunu çözülmez ise uzman bir hekime başvurmanız gerekir. Uzman hekim kontrolünde ilaç kullanımı bu durumun tedavisini sağlar.

Cinsel İlişki Öncesi Nasıl Temizlenir?

Cinsel ilişkinin doğru bir şekilde gerçekleşmesi için cinsel organların temizlenmesini sağlamak gerekir. İlişki öncesi her iki taraf da temizlenir ise çok daha sağlıklı bir cinsel ilişki sağlanmış olur. Kadınların vulva içini su ve sabun ile temizlemesi yeterlidir. Ph değeri yüksek olan temizleyici ürünleri kullanmak son derece zararlıdır. Vajinanın normal sıvı dengesini bozar ve sağlık sorunlarını meydana gelir. Cinsel ilişki sonrasında da vajina ve penisin doğru bir şekilde temizlenmesi gerekir. Jel ya da solüsyon kullanımı zararlı etkiler ortaya çıkarttığı için kullanımında dikkatli davranmanız gerekir.

Kaç Dakikalık Cinsel İlişkiler Normaldir?

Cinsel birlikteliğin en doğru şekilde gerçekleşmesi için boşalma süresi son derece önemlidir. En ideal şekilde birliktelikler için normal süre içerisinde birlikteliğin gerçekleşmesi gerekir. Yapılan araştırmalar sonucunda 4 dakikalık cinsel birlikteliği erken boşalma olarak kabul edildiği ortaya çıkmıştır. 10 dakikalık cinsel birliktelik ise normal kabul edilen bir süredir. 15 dakika ve üzeri olan cinsel birliktelikler çok uzun süreli olarak kabul edilir. Erken boşalma kadar geç boşalma durumu da cinsel birliktelikte istenmeyen bir durumdur. Uzun süreli cinsel birliktelikler yorucu kabul edilir. Bu durum için de psikoterapi yöntemleri ile tedavi imkânı söz konusudur. İdeal süreyi yakalamak için yapılan terapiler son derce etkili olur ve ilişkinin normalini sağlar.

Cinsel Eczane Güvenilir Ürünler Tavsiye Site: https://www.eczzanetrendi.com/

Admin

Yayınlayan
Admin

Recent Posts

En Sık Görülen Cinsel Sorunlar ve Çözümleri

Cinsel sorunlar, erkekler ve kadınlar için yaygın bir problemdir. Bu sorunlar, cinsel ilişkiyi olumsuz etkileyebilir…

1 yıl önce

Cialis 5 Mg Yorum

Cialis 5 mg yorum çeşitlerine daima onu kullanmaya başlamadan önce bakmak gerekir. Çünkü bu şeklide…

2 yıl önce

Lifta Yan Etkileri

Birbirinden farklı faydası ile ön plana çıkan Lifta yan etkileri de merak edilen konular arasında…

2 yıl önce

Lifta Ne İşe Yarar?

Cinsel sağlık sorunları hem kadın hem de erkeklerde çok sık görülen ve normal kabul edilen…

2 yıl önce

Geçici İktidarsızlık Nedir?

Cinsel sorunların olumsuz etkileri bir sağlık sorunu olup bu sorunun tedavisi için profesyonel destek almak…

2 yıl önce

Cinsel İktidarsızlık İlaçları

Erkeklerde meydana gelen iktidarsızlık yani sertleşme bozukluğu tedavisinde kullanılan ilaçlar benzer özellikler taşır. Cinsel uyarılma…

2 yıl önce