Ereksiyon Kremleri

Ereksiyon Kremleri

Tıpta erectil disfonksiyon olarak tabir edilen sertleşme sorunu, Cinsel Eğitim ve Araştırma Derneği verilerine göre, 40 yaş üzeri erkeklerin P’sinde görülen cinsel sorunlardandır. Bu durum genç ereklerde, ereksiyonun istenilen düzeyde gerçekleşmemesi olarak kendini gösterir. Ereksiyon kremleri dâhili olarak ilaç kullanmak istemeyenler için harici sürülerek kullanılan sertleştirici krem ürünleridir. Viagra 100 mg gibi ağız yoluyla kullanılan ilaçları herkes tüketmek istemeyebiliyor.

Genç ereklerde görülen erken boşalma, birleşmenin hemen öncesi veya vajina, penis birleşmesinden hemen sonra ortaya çıkan erken boşalma sorunları şeklinde görülür. Bu durum stres ve kaygıya bağlı olabileceği gibi, biyolojik ve fizyolojik sebeplere dayalı olarak da ortaya çıkar.

Ereksiyon problemlerinde hasta öyküsüne bağlı olarak, değişik tedavi yöntemleri geliştirilir. Ereksiyon problemlerinin ortadan kaldırılmasına yönelik, kişisel kullanım için birçok ürün bulunur. Ereksiyon kremleri de bu amaç için üretilmişlerdir.

Ereksiyon Kremleri Nedir?

Ereksiyon kremleri, erkeklerde görülen ereksiyon sorunlarının çözümü için üretilmiş kremlerdir. İçerisinde bulundurduğu sindenafil sitrat sayesinde ereksiyonu sağlar ve ayrıca ereksiyon süresinin artışını sağlar. Cinsel sağlık ilaçları arasında önemli bir yere sahip olan ürünlerdir.

Bu sayede ereksiyon sorununa çözüm sunar. Kişisel kullanıma uygun ve kolay kullanımı sebebiyle, bu sorunu yaşayan erekler tarafından sıkça tercih edilir. Peniste kayganlık oluşturduğu için, vajinal birleşmede yanma, acı hissi vermez.

Ereksiyon Kremleri Nasıl Kullanılır?

Ereksiyon kremlerinin kullanımı kolaydır. Krem uygulanmadan önce penisin sterilize edilmesi önemlidir. Penisin deliği işlem dışında kalacak şekilde penis kafası, penis ve yumurtalık bölgesine masajla tatbik edilir.

Krem tatbik edilirken, uygulama bölgelerine fazla basınç uygulanmamalıdır. Kremin tatbikinde eldiven kullanılmalı veya uygulama sonrası eller ılık ve sabunlu su ile yıkanmalıdır. Ereksiyon kremleri içerisinde bulundurduğu etken maddenin özelliğine göre etki süresi değişiklik gösterir. Genel olarak bu tür kremlerin etki süresi 30 dakika olarak değerlendirilir. Ayrıca etki süresi kişinin fizyolojik ve biyolojik durumuna göre değişiklik gösterir.

Ereksiyon Kremleri Kullanırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Ereksiyon kremlerinin gözle, solunum yolu ile ve ağızla temasından kaçınılmalı. Bu tür ürünler Anal ve vajinal birleşmeler için uygundur. Kesinlikle oral seks esnasında krem kullanılmamalıdır.

Kullanan kişinin ve partnerinin ereksiyon kremlerinin etken maddelerine karşı alerjik durumu olup, olmadığı araştırılmalıdır. Cinsel aktivite sonrası mutlaka penis ılık ve sabunlu su ile yıkanmalı. Bu tür kremler sadece birleşme yaşanacağı zaman, önerilen dozda kullanılır. Haricen kullanılması önerilmez. Ürün aynı amaca hizmet eden besinler veya ürünlerle kesinlikle kullanılmaz.

Ereksiyon Kremlerinin Etkileri Nelerdir?

Ereksiyon kremleri penise tatbik edildikten sonra, kısa sürede etkisini gösterir. Penisi ereksiyona geçiren damar yollarını genişleterek, penise hızlı ve etkili bir şekilde kan akışını gerçekleştirir.

Ereksiyon esnasında kan basıncının devamlılığını sağlayan damarların, kapakçıklarını daraltarak penisin uzun süre ereksiyon halinde kalmasını sağlar. Penisin kontrolünü sağlayan pelvik kaslarının duyarlığını artırarak, daha fazla haz alınmasını olanaklı hale getirir. Damarlara kan basıncı ile orantılı olarak, penisin boyunda ve kalınlığında önemli ölçüde büyüme görülür.

Ereksiyon Kremlerinin Yan Etkileri Nelerdir?

Ereksiyon kremlerinin bilinen yan etkisi bulunmamakla birlikte, bazı durumlarda kişinin fizyolojik ve biyolojik durumuna göre yan etkiler görülür. Bu tür kremlere bağlı olarak görülen yan etkiler;

  • Ciltte kızarıklık, peniste morarma.
  • Yanma ve kaşıntı hissi.
  • Peniste aşırı hassasiyet
  • Ağrılı ereksiyon.

Görülen başlıca yan etkilerdir. Bu durumlarda kullanıcının vakit geçirmeksizin, işleme son vererek, penisi ılık ve sabunlu su ile yıkaması sorunu giderir. İstenmeyen durumların devam etmesi durumunda, mutlaka hekime başvurulmalıdır.

Ereksiyon Kremlerini Kimler Kullanamaz?

Alkol ve uyuşturucu madde etkisinde ereksiyon kremleri kullanılmaz. Ayrıca duyarlı cilde sahip olanlar, cilt kanseri veya alerjik durumu olanların kullanması sakıncalıdır. Genital bölge rahatsızlıklarında, mantar veya diğer oluşumlarda bu tür kremlerin kullanılması olumsuz etkiler yaratır.

Ereksiyon Kremleri Nereden Temin Edilir?

Ereksiyon kremleri kolay erişilebilir ürünlerdir. Bu tür kremlerinin satışını yapan online satış mağazaları, sex shop mağazaları ve bitkisel ürün satışı yapan bazı mağazalardan kolayca temin edilir. Temin edilecek kremlerin, sağlık şartnamesine uygun, sertifikalı ürünler olması ve güvenli satış yöntemleri ile temini, sağlık açısından önemlidir. Ürün seçiminde, güvenirliği ispatlanmış markalar tercih edilmelidir.

Ereksiyon Kremlerinin Fiyatları Ne Kadar?

Ereksiyon kremlerinin ürün yelpazesi geniştir. Birçok markanın, değişik ürün çeşitliliği bulunur. Bu oranda tercih edilen ürünün fiyatları da değişiklik gösterir. Ereksiyon kremlerinin fiyatları, bu amaca hizmet eden online sitelerden veya mağazalardan kolaylıkla öğrenilir.

Admin

Yayınlayan
Admin
Etiketler: ereksiyon kremleri

Recent Posts

En Sık Görülen Cinsel Sorunlar ve Çözümleri

Cinsel sorunlar, erkekler ve kadınlar için yaygın bir problemdir. Bu sorunlar, cinsel ilişkiyi olumsuz etkileyebilir…

1 yıl önce

Cialis 5 Mg Yorum

Cialis 5 mg yorum çeşitlerine daima onu kullanmaya başlamadan önce bakmak gerekir. Çünkü bu şeklide…

1 yıl önce

Lifta Yan Etkileri

Birbirinden farklı faydası ile ön plana çıkan Lifta yan etkileri de merak edilen konular arasında…

1 yıl önce

Lifta Ne İşe Yarar?

Cinsel sağlık sorunları hem kadın hem de erkeklerde çok sık görülen ve normal kabul edilen…

2 yıl önce

Geçici İktidarsızlık Nedir?

Cinsel sorunların olumsuz etkileri bir sağlık sorunu olup bu sorunun tedavisi için profesyonel destek almak…

2 yıl önce

Cinsel İktidarsızlık İlaçları

Erkeklerde meydana gelen iktidarsızlık yani sertleşme bozukluğu tedavisinde kullanılan ilaçlar benzer özellikler taşır. Cinsel uyarılma…

2 yıl önce