Ereksiyon Hapları

Ereksiyon Sağlayıcı İlaçlar

Erkeklerin cinsel sağlık sorunları arasında yer alan erektil disfonksiyon (sertleşme sorunu), çeşitli nedenlere bağlı olarak görülebiliyor. Erkeklerde 40 yaş sonrasında sık rastlanan cinsel sorunlardan birisidir. Uzmanların yaptıkları araştırmalara göre her 10 erkekten birisi ereksiyon sorunu yaşıyor. Cinsel ilişki sırasında sertleşmenin yeterli düzeyde olmaması ya da sürdürülememesi olarak tanımlanabiliyor. Ereksiyon sağlayıcı ilaçlar kullanan erkekler, bu sorunlarına çözüm bulabiliyor ve cinsel ilişkilerini daha rahat yaşayabiliyorlar.

Ereksiyon İlacı Nedir?

Ereksiyon ilacı, erkeklerin cinsel ilişki sırasında istenilen penis sertliğine sahip olmalarını sağlayan bitkisel karışımlara sahip ilaçlardır. Sertleşme sağlayan ilaçlar, ereksiyonun sağlanabilmesi için penis bölgesine daha fazla kan akışının gerçekleşmesini sağlar. Ereksiyon sağlandığında cinsel ilişki kolaylaşacak ve istenildiği şekilde sürdürülecektir. Ereksiyon ilaçları, sertleşmenin sağlanabilmesi için fosfodiesteraz 5 enzimlerini bloke ederek, kan akışının gerçekleşmesini, penis sertleşme kanallarının kanla dolmasını sağlar.

Ereksiyon İlacının Kullanılması

Ereksiyon ilaçları ile yapılan tedavilerde, kişinin genel sağlık durum tespiti yapıldıktan sonra tedaviye başlanabiliyor. Genel sağlık durumu hakkında bilgi sahibi olunmayan kişilerin kullanırken dikkatli olmaları istenir. Bazı kişilerde istenmeyen durumlar görülebilir. Ereksiyon ilaçlarını kimler kullanabilir.

  • Nitrat içeren ilaç kullanmayan kişiler,
  • Kalp rahatsızlığı olmayanlar,
  • Böbrek yetmezliği olmayanlar,
  • Tavukkarası hastalığı olmayanlar,
  • 18 yaş üste olanlar,

Viral hastalık geçiren ve tedavi için ilaç kullanmaya devam erkekler, ilaçlarla birlikte ereksiyon ilaçlarını kullanmak zorunda kalırlarsa doktor önerine göre kullanmaya dikkat etmelidir.

Ereksiyon İlaçlarını Yan Etkileri

Herhangi bir hastalık durumu olmayan 18 yaş üstü erkekler ereksiyon ilaçlarını kullanarak uzun süreli ilişki yaşayabilirler. Ereksiyon ilaçları için belirlenen yan etkiler şunlardır.

  • Çarpıntı,
  • Baş ağrısı,
  • Ateş basması,
  • Baş dönmesi,
  • Terleme,
  • Görme bozukluğu,
  • İştahsızlık,
  • Kas ağrıları,
  • Yüzde kızarıklık,

Ereksiyon ilaçlarının genelinde bu yan etkiler ortak etkiler olarak gösteriliyor. Yan etkilerin görülmemesi için günlük önerilen dozda kullanılmalıdır. Kalp rahatsızlığı bulunan hastaların kullanması, yan etkilerin ölüme neden olabileceği belirtiliyor. Genç yaştaki bireyler performans artırıcı olarak önerilen günlük dozun altında kullanmaya dikkat etmelidir. Viagra fiyat ve etkisiyle bilinen ve en çok tercih edilen cinsel sağlık ürünlerinden birisidir.

Ereksiyon İlaçların İçeriklerinde Neler Var?

Erkeklerde ereksiyon sorununa, kan akışını engelleyen enzimlerin aktif olması neden olabiliyor. Ereksiyon ilaçları ile bu enzimler bloke edilmeye çalışılır. Penise kan akışının sağlanabilmesi için ilaç içeriklerinde kullanılan aktif maddeler şunlardır.

  • Sildenafil,
  • Tadalafil,
  • Vardenafil,
  • Udenafil,
  • Avanafil,
  • Lodenafil,
  • Mirodenofil,

Türkiye piyasasında satışı yapılan erekiyon ilaçları arasında etkin maddesi sildenafil ve vardenafil bulunanlar ilaçlar yer alıyor. Bu cinsel ilaçlar hızlı etki gösteriyor ve etki süreleri etkin madde türlerine göre değişiyor.

Ereksiyon İlaçları Etkili mi?

Ereksiyon sorunu yaşayan bireylerin, genel sağlık durumları ve yaşadıkları diğer sorunlara göre ereksiyon ilaçların göstereceği etki oranları farklı olabilir. Ereksiyon ilaçlarının etkili olabilmesi için önerilen şekilde ve doğru doz oranında kullanılması önemlidir. Yağlı gıdalar tüketildiğinde etki etmeyebilecektir. Etki gösterebilmesi için aç karna ve bol su ile alınmalıdır. Ereksiyon ilaçlarının etki göstermemesinin çeşitli nedenleri vardır. Erkek bireyin testosteron seviyesi normal olmadığında etkisi azalacaktır. İlaçlar alkol ile alınmamalıdır. Alkol, ilacın etkinliğini ortadan kaldıran etkiye sahiptir ve her zaman ılık bol su ile alınmalıdır.

Ereksiyon İlacının Kullanımı

Ereksiyon sorunun çözümü için ilaç tedavilerinde, ilaçların doğru zamanda ve doğru yöntemlerle kullanılması gerekiyor. İçerik etken maddeleri alındıktan sonra kana karışması ve akışı hızlandırması ortalama 30 dakika sürebiliyor. Bunun için cinsel ilişkiden 30 – 40 dakika önce alınması önerilir. Ereksiyon ilaçlarının alkol ile birlikte alınmasının çeşitli sorunlara neden olabileceği belirtiliyor. Alkol, ereksiyon ilaçlarının etkisini azaltırken, yan etkilerinin daha şiddetli görülmesine neden olabiliyor. Kullanımlar her zaman su ya da meyve suları ile alınmalıdır.

Ereksiyon Sağlayıcı Gıdalar

Beslenmesine dikkat eden ve afrodizyak etkili gıdaları tüketenler ereksiyon sorunu yaşamayacaktır. Ereksiyon ilaçlarının içeriklerinde afrodizyak etkili gıda özleri yer alıyor. Afrodizyak etkili olduğu için tüketilmesi önerilen gıdalar arasında, çilek, avokado gibi meyveler ve lifli sebze ürün çeşitleri yer alıyor. Cinsel isteği artırıcı gıdaların tüketilmesi, performansın artması ve ereksiyon sorunu yaşanmaması açısından önemlidir. Damar genişlemesini ve kan akışını artırıcı etkiye sahip gıdalar, sarımsak, brokoli, kuşkonmaz, maka turpu, acı biber, havuç, kuru baklagiller gibi ürünlerden oluşuyor.

Admin

Yayınlayan
Admin

Recent Posts

En Sık Görülen Cinsel Sorunlar ve Çözümleri

Cinsel sorunlar, erkekler ve kadınlar için yaygın bir problemdir. Bu sorunlar, cinsel ilişkiyi olumsuz etkileyebilir…

1 yıl önce

Cialis 5 Mg Yorum

Cialis 5 mg yorum çeşitlerine daima onu kullanmaya başlamadan önce bakmak gerekir. Çünkü bu şeklide…

2 yıl önce

Lifta Yan Etkileri

Birbirinden farklı faydası ile ön plana çıkan Lifta yan etkileri de merak edilen konular arasında…

2 yıl önce

Lifta Ne İşe Yarar?

Cinsel sağlık sorunları hem kadın hem de erkeklerde çok sık görülen ve normal kabul edilen…

2 yıl önce

Geçici İktidarsızlık Nedir?

Cinsel sorunların olumsuz etkileri bir sağlık sorunu olup bu sorunun tedavisi için profesyonel destek almak…

2 yıl önce

Cinsel İktidarsızlık İlaçları

Erkeklerde meydana gelen iktidarsızlık yani sertleşme bozukluğu tedavisinde kullanılan ilaçlar benzer özellikler taşır. Cinsel uyarılma…

2 yıl önce