Ereksiyon Hapları

Erkeklerde Sertleşme

Cinsel yaşamın temel durumlarından biri sertleşmedir. Erkeği çok yakından ilgilendiren bu durum, sağlıklı bir birliktelik olabilmesi açısında önemlidir. Normal bir cinsel ilişki sürecinde erkeğin sertleşmesi, kadının ise ıslanması gerekir. Temelde erkek sertleşme yaşamazsa kadının ıslaklığının bir önemi kalmaz. Çünkü sertlik olmadığında birleşmenin gerçeklemesi neredeyse imkânsızdır. Erkeklerde sertleşme oluşmadığı zamanlarda ilk başvurulan yöntem Cinsel ilaçlar ve sağlık ürünleridir.

Birtakım etkenler meydana gelmediği takdirde sertleşmeme gözlemlenir. Kadının azdırıcı hareketlerde bulunması ve kişinin gayet sağlıklı olması, penisin şart olunan kıvama gelmesine etki edecektir. Ama durumlar tam tersi de olabilir. Bu tür durumlar, günlük yaşamı pek fazla ilgilendirmese de özel yaşamın merkezinde yer alırlar. Konuyla ilgili bilmeniz gerekenlere aşağıda değinilmiştir.

Erkeklerde Sertleşme Nasıl Oluşur?

Sertleşmenin olabilmesi için bunun öncelikle beyinde hissedilmesi gerekir. Çünkü her şeyin başlangıcı beyindir. Kendinizi tamamen ereksiyona yönlendirmeniz gerekir. Daha sonra duyularınız sayesinde penise mesaj gönderimi yapılır. Mesela kadını çıplak bir şekilde görmek ve onun kokusunu almak gibi durumlar, penisi hareketlendirecektir. Bunun yanında farklı duyulardan da yararlanılabilir. Penisteki atardamarların genişlemesi başlar. Bu genişlik sonucunda ise kan pompalanması yapılır. Toplardamarın kapanması ile de kan penisin içerisinde kalır. Böylece hem büyüme hem de sertleşme meydana gelir. Bu, herhangi bir problemi olmayan erkeklerin yaşaması gereken klasik süreçtir. Ereksiyon hapları erkekler de sertleşme zorluğunu ortadan kaldırmak için geliştirilen ürünlerdir.

Erkekler Serleşmeyi Sağlayan Etkenler Nelerdir?

Sertleşmenin etkin bir hale gelmesi için hem erkeğe hem de kadına düşen bazı görevler vardır. Öncelikle erkek, ilişkiye girmeyi beyin olarak istemelidir. Beyinde gerçekleşen istek, damar yolu ile penise ve kalbe gidecektir. Kadın ise azdırıcı birkaç harekette bulunmalıdır. Mesela öpebilir, sarılabilir ya da yalayabilir. Durumun tetiklenmesi için her şekilde hareket edilmesi serbesttir. Viagra 30 lu tablet ereksiyonu güçlendiren ve erkeklerde cinsel istek salgılayan libidoyu yükselten bir üründür.

Cinsel eczane

Erkeklerde Sertleşmeme Nedenleri Nelerdir?

Sertleşmemeye neden olan durumlar şunlardır:

  • Psikolojik hastalıklar
  • Sistemik hastalıklar
  • Sinir sistemi hastalıkları
  • Kronik hastalıklar
  • Hormonal bozukluklar
  • İlaç kullanmak
  • Sigara içmek
  • Şişmanlık
  • Penisin anatomisinde meydana gelen bozukluklar
  • İdrar yolu problemleri

Gibi durumlar, sertleşmemenin başrolünde olan sebeplerdir.

Erkeklerde Sertleşme İçin İlaçlar

Tıp o kadar ilerlemiş durumda ki, erkek cinselliğinde tedavisi olmayan hiçbir sorun neredeyse kalmadı. Çeşitli ilaçlar sayesinde penise giden kanın yolları daha kolay bir şekilde açılıyor. Erkeklerin rahat bir nefes almalarını sağlayan bu ilaçlar, elinizin altındadır. Çünkü bu hususta üretilmekte olan birçok ürün vardır. Kalitesi ve güvenirliliği onaylanmış ereksiyon haplarından kullanma şansınız var. Yan etki ya da ters bir etki durumu söz konusu olmaz. Özellikle bu konuda öne çıkan birkaç ilaç markası vardır. Kısa bir araştırma sonucunda en iyi ereksiyon haplarına ulaşabilirsiniz. Ancak haplar haricinde sizlere önerilen farklı ürünlerde bulunuyor. Krem veya sprey gibi ürünlerle de aynı amacı elde etmeniz mümkündür.

Sertleşme Sorunu Tedavisi

Eğer krem, hap ya da spreylerden yeterli bir sonuç elde edemediyseniz, pes etmenize gerek yok. Tıbbi tedavilerin varlığı size bu konuda umut olabilir. Ancak bu tür müdahaleler için doktora gitmeniz gerekiyor. Teşhis konulduktan sonra tedavi aşamasına geçilir. Doktorunuzla sıkı bir iletişim içerisinde olmanız size bu konuda yol gösterecektir. Ancak tıbbi tedaviye gerek duyulmaz ise size farklı çözümler sunulabilir. Örneğin durum psikolojikse, iyi bir terapist sizi bu çıkmazdan çekip alabilir.

Erkeklerde Sertleşme İçin Bitkisel Çözümler

Bazı bitkiler erkek cinselliğinde oldukça işe yaradığı herkes tarafından bilinir. Bal, keçiboynuzu, balık, yeşilbiber, ginseng, vanilyalı dondurma, damiana çayı, portakal, limon ve badem gibi bitkiler, sertleşme büyük oranda etkiler.

Erkeklerde Sertleşme Ve Cinsel Yaşam İlişkisi

Ereksiyon ile cinsel yaşam ilişkisine değinmeden olmaz. Çünkü hayatınızı baştan sona etkileyecek bir durumdur. Özellikle de evli olan insanlar, bu durumdan eninde sonunda etkilenirler. İyi giden ve mutlu eden bir cinselliğin tam olarak bu sertliğe bağlı olduğunu unutmamak gerekir. Sırf bu sebepten dolayı cinsel terapilere, bitkisel ilaçlara ve tıbbi müdahaleler para harcayan insanlar var. Toplumda her ne kadar önemsenmeyen bir problem gibi gözükse de yatak odasında sizi canınızdan bezdirecek kadar tehlikelidir. Üstelik sadece kendiniz için değil, hem eşiniz hem de evliliğin için tehlike arz eder. Yolunda giden bir evlilik %90 buna bağlıdır. Genelde 40-70 yaşları arasındaki bireylerde kendini gösteren ve dereceleri olan bir sorundur.

Admin

Yayınlayan
Admin

Recent Posts

En Sık Görülen Cinsel Sorunlar ve Çözümleri

Cinsel sorunlar, erkekler ve kadınlar için yaygın bir problemdir. Bu sorunlar, cinsel ilişkiyi olumsuz etkileyebilir…

1 yıl önce

Cialis 5 Mg Yorum

Cialis 5 mg yorum çeşitlerine daima onu kullanmaya başlamadan önce bakmak gerekir. Çünkü bu şeklide…

2 yıl önce

Lifta Yan Etkileri

Birbirinden farklı faydası ile ön plana çıkan Lifta yan etkileri de merak edilen konular arasında…

2 yıl önce

Lifta Ne İşe Yarar?

Cinsel sağlık sorunları hem kadın hem de erkeklerde çok sık görülen ve normal kabul edilen…

2 yıl önce

Geçici İktidarsızlık Nedir?

Cinsel sorunların olumsuz etkileri bir sağlık sorunu olup bu sorunun tedavisi için profesyonel destek almak…

2 yıl önce

Cinsel İktidarsızlık İlaçları

Erkeklerde meydana gelen iktidarsızlık yani sertleşme bozukluğu tedavisinde kullanılan ilaçlar benzer özellikler taşır. Cinsel uyarılma…

2 yıl önce