Genel

Geciktirici Sprey

Erkeklerde en çok meydana gelen cinsel sağlık sorunlarından biri erken boşalma sorunudur. Erken boşalma sorununun meydana gelmesi ile birlikte çeşitli cinsel problemler de meydana gelmeye başlar. Bu sorunun çözümünü sağlayarak olası cinsel sağlığı en iyi hale getirmeniz mümkün olur. Geciktirici ürünler de tablet gibi ilaç kullanımı mümkün olmayan kişiler genel olarak sprey formu tercih ederler. Geciktirici Sprey form sayesinde kısa sürede geciktirici özellik ortaya çıkmaya başlar.

Normal boşalma süresine ek olarak 30 – 40 dakika daha uzun bir süre eklenir. Böylece erkeklerin cinsel hayatta daha aktif olmalarını sağlama durumu da mümkün olur. Vega 100 geciktirici hap gibi güçlü sonuçlar sağlayan bu ürünler harici kullanım için uygundur. İlaç kullanmak istemeyen kişiler için çok cazip sağlık ürünleridir.

Geciktirici Sprey Nasıl Kullanılır?

Geciktirici özellikli spreyler ile ilgili en çok merak edilen konulardan biri nasıl kullanıldığı konusudur. Son derece kolay bir kullanıma sahiptir. Fakat penisin neresine uygulanacağı konusunda çok dikkatli davranmak gerekir. Doğru bir uygulama yapılmaz ise etkisini görme durumunuz da söz konusu olmaz. Bu sebeple de geciktirici spreyin en doğru şekilde kullanımını gerçekleştirmeniz gerekir.

İlk olarak penisin üst kısmına bir fıs, daha sonra alt ve yan kısmına da birer fıs sıkmanız gerekir. Bu şekilde son derece kısa bir sürede etkisini görmeye başlarsınız. Spreyin sıktıktan sonra eliniz ile penise iyice yayın. Cialis 30 lu tablet gibi etkili geciktirici sonuçlar veren bu spreyler erkekler tarafından oldukça fazla tercih edilmektedir.

Geciktirici Sprey Etkisi Ne Kadar Sürer?

Geciktirici özellikli sprey ile ilgili merak edilen diğer bir konu da etkisinin ne kadar sürdüğü konusudur. Geciktirici spreyin kullanımı ile birlikte etkisi yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlar. Doğal olan spreyler bitkisel içerikli olduğu için daha fazla tercih edilir. Etki mekanizması kişiden kişiye değişiklik gösterir. Fakat ortalama 40 dakika ile 1 saat arasında bir kalıcılık durumu söz konusudur. Fiyat konusu ise ürünün kaç mg olduğuna ve içeriğine bağlı olarak değişiklik gösterir. Bitkisel kaynaklı olan geciktirici ürünler daha yüksek fiyatlı olarak karşımıza çıkar.

Geciktirici Sprey Zarar Verir Mi?

Geciktirici etkili sprey ile ilgili en çok merak edilen konulardan bir diğeri de zarar verip vermediği konusundadır. Geciktirici ürünler krem formunda, tablet formunda ve sprey formunda olmak üzere 3 farklı şekilde karşımıza çıkar. Bu 3 farklı form arasında en zararsız olan sprey formdur. Bu şekilde herhangi bir yan etki durumu meydana gelmez. Fakat yanlış dozda ve sık kullanımda çeşitli yan etki ve zarar durumları meydana gelmeye başlar. Bu gibi etkiler ile karşı karşıya kalmak istemeyen kişiler genel olarak en doğru kullanımı gerçekleştirmek için yeterli dozda ve yeterli sıklıkta bir kullanım gösterirler.

Geciktirici Sprey Eczanede Satılır Mı?

Geciktirici özellikli spreyleri kullanmak isteyen kişilerin en çok merak ettiği konulardan biri geciktirici spreylerin satış noktalarıdır. Geciktirici spreyleri satın almak istediğiniz zaman orijinalliğinden emin olmak adına güvenilir yerlerden satın alma işlemini gerçekleştirmeniz gerekir. Eczanelerde geciktirici spreylerin satışı mevcut olup gramına bağlı olarak fiyat konusu da değişiklik gösterir. Aynı zamanda marka durumu da fiyat konusunu etkileyen konular arasında yer alır. Geciktirici spreylerin kullanımı ile birlikte etkisini kısa bir süre içerisinde görmeniz mümkün olur. Son yıllarda çok fazla kişi tarafından kullanılan bir ürün haline gelmiştir.

Geciktirici Sprey Faydaları

Geciktirici sprey kullanımı son yıllarda faydalarından kaynaklı olarak çok fazla ön plana çıkmıştır. Geciktirici spreyi kullanırken ilk olarak doğru kullanımına önem göstermeniz gerekir. Doğru bir kullanım durumu söz konusu olur ise yan etki durumları meydana gelmeden faydalarını görmeniz mümkün hale gelir. Geciktirici spreyin faydaları şunlardır;

  • Cinsel aktiviteyi arttırır.
  • Vücuda zararı olmaz.
  • Etkisini çok hızlı bir şekilde gösterir.
  • Erken boşalmaya karşı en az yan etkiye sahip yöntemlerden biridir.

Bu gibi faydaları göz önünde bulundurulunca kullanımının artmasının sebebini anlamak mümkündür.

Kimler Geciktirici Sprey Kullanabilir?

Geciktirici etkili sprey özellikle kronik kalp ya da nefes darlığı gibi hastalıkları bulunan kişiler için uygun olan ürünlerden biridir. En doğru olacak şekilde kullanımının sağlanması ile birlikte herhangi bir yan etkisi söz konusu olmaz. Özellikle son yıllarda bu faydalarından kaynaklı olarak pek çok kişi tarafından tercih edilir. Kalp ya da tansiyon gibi hastalıkları bulunan kişiler düzenli olarak ilaç kullanmak zorundadır. Bu gibi kişilerin geciktirici hap kullanma durumu söz konusu olmadığı için sprey kullanımına yönelirler.

Admin

Yayınlayan
Admin
Etiketler: Geciktirici sprey

Recent Posts

En Sık Görülen Cinsel Sorunlar ve Çözümleri

Cinsel sorunlar, erkekler ve kadınlar için yaygın bir problemdir. Bu sorunlar, cinsel ilişkiyi olumsuz etkileyebilir…

1 yıl önce

Cialis 5 Mg Yorum

Cialis 5 mg yorum çeşitlerine daima onu kullanmaya başlamadan önce bakmak gerekir. Çünkü bu şeklide…

2 yıl önce

Lifta Yan Etkileri

Birbirinden farklı faydası ile ön plana çıkan Lifta yan etkileri de merak edilen konular arasında…

2 yıl önce

Lifta Ne İşe Yarar?

Cinsel sağlık sorunları hem kadın hem de erkeklerde çok sık görülen ve normal kabul edilen…

2 yıl önce

Geçici İktidarsızlık Nedir?

Cinsel sorunların olumsuz etkileri bir sağlık sorunu olup bu sorunun tedavisi için profesyonel destek almak…

2 yıl önce

Cinsel İktidarsızlık İlaçları

Erkeklerde meydana gelen iktidarsızlık yani sertleşme bozukluğu tedavisinde kullanılan ilaçlar benzer özellikler taşır. Cinsel uyarılma…

2 yıl önce